Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja hi ha seu per les jornades de la Penedesfera

Vallformosa Winery Convention Center serà la seu de les 5es Jornades de la Penedesfera sobre eTurisme.

El centre de convencions de les caves de Vilobí del Penedès, serà la seu de les 5es Jornades de la Penedesfera, les quals se celebraran els propers 25 i 26 de maig. L’organització de l’esdeveniment és a càrrec de la Penedesfera, comunitat de blocaires i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, que recentment ha superat els 900 membres i és secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs . En aquesta edició de les Jornades de la Penedesfera, comptarà amb la col.laboració en l’organització del Consell Econòmic i Social de l’Alt Penedès per unir esforços en una conjuntura econòmica que ho requereix i enriquir encara més els coneixements compartits. Aquest any les jornades tindran un perfil molt formatiu, adreçades tant a l’emprenedoria empresarial com personal, amb la temàtica "eTurisme", o el que és el mateix, el turisme en tots els seus segments i la seva aplicació en la Societat de la Informació i el Coneixement.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: