Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inversos representa el llibre "poemàtiques socials" a Vilafranca

El Col.lectiu inVERSOS novament enguany té l’ambició de compartir el vers, que pot ser el braç armat d’un cos inert davant la brutalitat actual i d’un futur tan incert, amb Poemàtiques Socials buscant la no-indiferència en la seva lectura.

<br />Aquest recull vol ser un granet de sorra més en l’obstinada lluita per assolir les llibertats individuals i col.lectives. Com en anteriors edicions, els beneficis obtinguts en la distribució del poemari seran destinats a la Coordinadora Antirepressiva del Penedès.  Poemàtiques Socials’ és l’inVERSOS més participatiu. N’han pres part Pep Garcia, Marta Raventós, Àlex Suàrez, Carles Tell, Sisu Coromines, Tere Soler i Jordi Hill . Se n’ha programat una re-presentació poètica i musical amb totes les persones que han escrit ‘Poemàtiques Socials’ aquest divendres a les onze de la nit al Pati de l’Escorxador.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: