Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida demana un crèdit d’1 MEUR per pagar els proveïdors

L’Ajuntament gelidenc demanarà al voltant d’un milió d’euros a través del decret llei 4/2012, un crèdit a 10 anys, amb els 2 primers anys de carència, en que només es paga l’interès però no s’amortitza.  <br />

Gràcies a aquest crèdit, totes les petites i mitjanes empreses que donen serveis i productes a l’Ajuntament de Gelida podran cobrar les factures dels últims mesos de forma immediata.<br />Segons l’equip de govern, amb aquesta operació, Gelida afronta el 2012 amb garanties i podrà seguir aplicant millores en la gestió dels seus serveis.

Per tal d’accedir al crèdit, el govern espanyol demana un Pla d’Ajust que ha d’incorporar obligatòriament unes mesures econòmiques sobre els serveis municipals. L’Ajuntament de Gelida hi ha inclòs algunes mesures de reorganització, però també increments en algunes taxes. Això no vol dir que a la pràctica, aquestes mesures s’hagin de dur a terme.

A banda, també s’ha iniciat la revisió del cadastre per tal de posar al dia els valors reals dels béns immobles del municipi.

El govern gelidenc qualifica aquest crèdit de pagament a proveïdors com "una mesura positiva tant per l’Ajuntament, com per totes les empreses que notaran de forma ràpida una millora financera".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: