Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Freixenet és una de les grans empreses espanyoles establertes a l’Argentina

La nacionalització del 51% d’YPF, filial de Repsol, per part del govern argentí ha fet saltar totes les alarmes a les empreses espanyoles establertes a l’Argentina. Catalunya hi té unes vuitanta empreses implantades, entre les quals hi ha les caves Freixenet, amb presència a l’Argentina des de fa més d’una dècada. <br />

Les caves sadurninenques disposen d’un celler, que va comportar una inversió de 2’4 milions de pesos, i 300 hectàrees de vinya a Gualtallary, al sud oest de la ciutat de Mendoza.

Precisament la confiança dipositada en l’Argentina va impulsar els directius de Freixenet a iniciar el Projecte Con Sud, amb la voluntat de consolidar la seva presència a Amèrica del Sud com recull el web de les caves sadurninenques.

I és que l’Argentina és estratègica en els plans de creixement d’empreses espanyoles que inverteixen al país més de 22.000 milions d’euros anuals.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: