Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entitats i associacions de tota mena han muntat la seva parada per Sant Jordi

Entre les parades de llibres i roses que hi ha a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca n’hi ha moltes que són d’entitats i associacions de la vila que es volen donar a conèixer i recollir diners per a les seves respectives causes.

En alguns casos ofereixen roses, en d’altres, llibres i, sovint, venen roses i llibres a més d’altres objectes creats per a la ocasió, com collarets o objectes de ceràmica.<br />Entre les parades trobem la del Servei Prelaboral Entrem-hi, que ha posat en funcionament un projecte de recuperació i rehabilitació de llibres usats i ofereix la possibilitat d’intercanviar-los en el marc de la diada de Sant Jordi. Durant l’últim any els usuaris i usuàries del Servei Prelaboral han recollit i classificat els llibres que la ciutadania penedesenca els ha fet arribar al seu local.
 

Actualment disposa d’un catàleg de més de mil llibres que pot consultar-se en una base de dades que el Servei Prelaboral va actualitzant en el bloc http://segonavida.wordpress.com.

També el Rotary Club de Vilafranca ha sortit al carrer per Sant Jordi. En aquest cas venent roses per a donar a conèixer la vuitena Nit Solidària, que tindrà lloc a Vilafranca el 15 de juny i serà a benefici de Ressò, el rebost solidari de la vila.

La parada del Rotary està situada al carrer Sant Joan, cantonada amb el carrer de la Palma.<br />Uns altres que han aprofitat la ocasió de la diada han estat els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, que han recollit signatures per una Iniciativa Legislativa Popular que busca la dació en pagament amb caràcter retroactiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: