Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots porten castells de set i mig a Mallorca

Els Xicots de Vilafranca han fet turisme, gamma alta de 7 i assaig de castells de 8 durant el cap de setmana a Mallorca.

<br />El cap de setmana un centenar de membres dels Xicots de Vilafranca van desplaçar-se fins a Palma de Mallorca per actuar convidats per la colla de la capital balear. Tot i la pluja, present en diferents moments del cap de setmana, els Xicots van poder complir amb el programa previst. Dissabte a la tarda van fer un assaig conjunt a Palma amb els Castellers de Mallorca. La pluja va condicionar l’emplaçament de la diada de diumenge i enlloc de fer-la a l’emblemàtic Castell de Bellver es van haver d’actuar sota cobert a l’institut Josep Maria Thomàs, de Palma. Tot i això, els Xicots van mantenir les seves intencions i van repetir l’actuació que van portar dues setmanes enrere a Altafulla, en un dels inicis més forts de la colla, sobretot dels últims anys. En aquesta ocasió van sortir de 5 de 7. La segona ronda va servir per anotar-se el segon 4 de 7 amb l’agulla de la temporada. A la tercera ronda van clavar el 3 de 7, estructura que segueixen prioritzant de cara al futur. Van cloure amb un pilar de 5 i un pilar de 4 molt especial. Entre el públic assistent cal destacar la presència de la família Balaguer González, resident a Mallorca, i que va formar part dels Xicots fins fa quatre anys. Aquesta setmana els Xicots assajaran dijous enlloc de dimecres, a partir de les 9 del vespre, i divendres com és habitual les 10. La canalla també ho farà previ als dos assaigs generals. El proper compromís dels vermells serà el diumenge 29 d’abril a Vilafranca, al costat dels Bordegassos de Vilanova i els Castellers d’Altafulla. La diada se celebrarà al migdia davant del local social de la plaça Milà i Fontanals i serà la seva primera actuació de la temporada a casa.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: