Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cor Exeter University Singers ha cantat amb la Polifònica

Els joves cantaires anglesos van oferir un concert, ahir a l’església de Sant Francesc, a costat de l’Agrupació Polifònica que exercia d’amfitriona. <br />

Els Exeter University Singers són un jove cor anglès, de la Universitat d’Exeter, dirigits per Ben Pennington i Rebecca Ryan.

Han cantat per primera vegada a Vilafranca, però el seu director va viure i cantar a casa nostra fa un parell de cursos escolars. Ben Pennington va estar treballant al Penedès, arran d’un intercanvi, i durant aquell curs escolar va cantar a la Polifònica.

El director de la coral vilafranquina, David Hernández, es mostrava satisfet per retrobar-se amb Pennington i ens explicava la relació existent.

El cor Exeter University Singers visita Catalunya i Pennington ha volgut aprofitar l’avinentesa per retrobar-se amb la Polifònica, cantant.

El concert va oferir un repertori de polifonia diversa amb una primera part a càrrec del cor anglès, que va incloure peces tradicionals gal·leses o irlandeses, entre d’altres.

En un perfecte català, Ben Pennington ens deia que estava molt content i feliç per tornar a cantar a Vilafranca.

La segona part del concert va anar a càrrec dels vilafranquins amb l’Ave Maria a 8 veus de Tomás Luís de Victoria i populars com Baixant de la font del gat. Finalment, els dos cors van cantar plegats.<br />
Els anglesos, una quinzena de joves de la Universitat d’Exeter, sonaven així de bé. . .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: