Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal està al dia en el pagament de beques de menjador i petits proveïdors

Tot i la delicada situació econòmica general, des del Consell Comarcal han volgut remarcar que gràcies a les polítiques de contenció en la despesa que han estat aplicant aquests darrers mesos han pogut fer front a qüestions que eren importants per l’equip de govern per garantir alguns serveis i el funcionament del propi ens.

El coordinador de serveis, Xavier Escribà, posava èmfasi en el fet que tot i haver de fer front a pagaments que no els pertocarien com ara els que depenen de subvencions de la Generalitat, han aconseguit complir amb temes com les beques de menjador i els petits proveïdors. Dues qüestions que consideren vitals, d’una banda per les famílies i per garantir el funcionament d’aquest servei essencial, i de l’altra per garantir també el pagament a empreses petites de la comarca que presten serveis al Consell Comarcal. Escribà remarcava que els proveïdors se’ls paga a 40 dies, i que en beques de menjador el mes d’abril estan al dia de pagament.
Escribà era també clar en reconèixer que no saben quant de temps podran aguantar aquesta situació, si no se solucionen els problemes de finançament que pateixen els Consells Comarcals en general.

Des del Consell Comarcal han apuntat també que en el tema de les beques de menjador, s’han avançat els diners a l’espera que la Generalitat pagui la part que li pertoca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: