Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Càtering Social de Vilafranca ha servit prop d’11.000 àpats el 2011

Aquest mes de març ha fet dos anys que l’Ajuntament de Vilafranca va posar en marxa el Servei de Càtering Social.  La cobertura d’aquest servei ha anat incrementant-se al llarg d’aquests dos anys. A l’inici es preparaven 20 àpats diaris, nombre que es va incrementar, primer a 25, després a 40, fins a arribar als 70 àpats diaris que es preparen actualment. En conjunt, l’any passat es van preparar 10.995 àpats que corresponen a 236 usuaris. <br />

La valoració d’aquests dos anys és positiva tot i que no dóna total cobertura a la demanda actual com a conseqüència de la crisi, l’increment del nombre de persones en atur que no reben cap prestació econòmica i els retards que es vénen produint des del mes d’agost en els pagaments de la Renda Mínima d’Inserció.

El Servei de Càtering Social va iniciar-se al març de 2010, de forma experimental i articulada conjuntament per els departaments municipals de Serveis Socials d’Atenció Primària i Foment de l’Ocupació.

El Càtering facilita àpats per emportar-se a casa per a persones o famílies que són derivades pels tècnics dels Serveis Socials Bàsics. Els àpats es cuinen a l’Alberg Municipal, a la Fassina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: