Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball de Diables i el Drac de Vilafranca, a Malta

Aquest divendres, la Fundació Fira Mediterrània de Manresa presentarà al 13è Simposi Internacional de Focs artificials, a Malta, una ponència sobre els usos de la pirotècnia en les festes populars i en el teatre d’arrel en els diferents territoris de llengua catalana.  <br />

Entre les manifestacions catalanes que s’exposaran, bona part d’elles acompanyades d’imatges enregistrades en directe, apareixen la carretillada de l’Arboç i grups històrics com el ball de diables i el Drac de Vilafranca, entre d’altres.

El 13è Simposi Internacional de Focs Artificials, que se celebra de manera itinerant per diferents països del món, té lloc durant aquesta setmana a l’illa de Malta i hi assisteixen 300 delegats de 37 països diferents que presenten 45 ponències. El Simposi també és la fira pirotècnica més important del món, amb quaranta expositors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: