Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Masdeu, reelegit president d’UDC a l’Alt Penedès

L’alcalde de Puigdàlber, David Masdeu, ha estat reelegit com a president comarcal d’Unió Democràtica de Catalunya a la nostra comarca amb el 100% dels vots, en l’assembla comarcal celebrada a Vilafranca. La de Masdeu ha estat la única candidatura presentada. <br />

David Masdeu té 37 anys i a banda de ser alcalde de Puigdàlber, també presideix el Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès.

L’elecció de la nova executiva comarcal posa fi al procés de renovació d’executives a la comarca, prèvia al Congres Nacional que el partit celebrarà el proper mes de maig.<br />David Masdeu estarà acompanyat per el regidor vilafranquí Josep Maria Martí, com a vicepresident, i David de Yzaguirre, com a secretari.

Masdeu, que havia rellevat Maria Josep Tuyà fa un parell d’anys, és conscient que seran 4 anys complicats a causa de la crisi i que als polítics els toca aportar solucions.

La nova executiva es completa amb Albert Peris, Sebastià Serdà, l’alcalde de Sant Martí Sarroca, Ramon Carbó, i Núria Galtes, presidenta de la Unió de Joves a l’Alt Penedès.

Els reptes d’Unió al Penedès passen per el desplegament de l’àmbit de planificació territorial i per com repercutirà la reestructuració de l’Administració local i comarcal.

En la mateixa assemblea comarcal d’UDC també van ser escollits els representants al Consell Nacional del partit: Maria Josep Tuyà, regidora de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Carbó i Sebastià Serdà.

A més, David de Yzaguirre va ser escollit com a representat de l’Alt Penedès a l’Executiva Intercomarcal de Barcelona-Comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: