Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Alemany guanya el Premi Eduard Vendrell d’enologia

Coincidint amb la jornada de portes obertes a l’Escola de Viticultura i Enologia ‘Mercè Rossell i Domènech’ d’Espiells, diumenge va tenir lloc el lliurament dels 13ens. Premis d’enologia Eduard Vendrell. <br />

El guardonat amb el XIIIè Premi Eduard Vendrell Baqués ha estat David Alemany amb el treball ‘Estudi, muntatge i comparació de mètodes d’anàlisi del diòxid de sofre de vins’. També es va concedir un accèssit al treball ‘Evolució de la fermentació del cava a dues temperatures diferents, de Cristina Sadurní, Esther Trenard i Tània Vendrell; i un segon accèssit a Ferran Carbó pel seu treball ‘La vinya des de la perspectiva de l’agricultura convencional i de l’agricultura biodinàmica’.

Una sala d’actes molt plena va acollir el lliurament d’aquests premis que són, com va dir el director del centre, Xavier Vidal, "un reconeixement a la creativitat i l’emprenedoria".

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: