Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convertir 10 places privades de la Casa dels Avis en concertades

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Sadurní, format per PSC i ERC, ha sol·licitat a la Generalitat convertir 10 de les places privades de la Casa dels Avis en concertades.

Es tracta d’una de les accions integrades en el pla de sanejament d’aquest servei que s’ha confeccionat per tal de fer front al resultat econòmic negatiu de més de 168.000 euros amb què la Casa dels Avis ha tancat l’exercici 2011. De fet, fa unes setmanes l’Ajuntament, amb la intermediació del Consell Comarcal, ja va aconseguir que 4 places més comptessin amb subvenció.

Aprofitant una visita al Parlament de la setmana passada, l’alcalde, Josep Maria Ribas, va traslladar als grups parlamentaris la preocupació per la situació de la Casa dels Avis i la necessitat, no només d’ajustar la despesa, sinó també de generar més ingressos, ja que actualment hi ha diverses places privades buides.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: