Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bob Marley reviu amb Natxo Tarrés aquest divendres a l’Auditori Municipal

  <br />Divendres a dos quarts d’onze de la nit continua la programació professional de música a l’Auditori Municipal amb "Marley 30 anys" a càrrec de Natxo Tarrés & The Wireless. 

<br />L’11 de maig del 1981 va morir Bob Marley, la icona rasta, que va fer popular la música reggae arreu del planeta. Un dels músics més coneguts de la història, va aconseguir que el seu carisma i la seva música s’escampessin arreu durant la dècada dels ’70 i ’80, i mai no ha deixat de sonar. Una música càlida, propera, que camina a un ritme pausat, hipnòtic i plena de contingut, de missatge i compromís que encara avui és vigent.  Acompanyat de la seva banda, els Wireless (sense fils), Natxo Tarrés commemora els 30 anys de la mort de Bob Marley amb el rigor musical que permeten músics procedents de formacions com ara Gossos o Macaco.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: