Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

14è aniversari del monument als Falcons

Una caminada popular i un concert vermut han servit per festejar el 14è aniversari del monument als Falcons.

Gràcies a un grup d’exfalconers i simpatitzants dels Falcons de Vilafranca, el 26 d’abril del 1998 es va fer realitat el somni del món falconer, un monument als Falcons a Vilafranca. Més de 250 persones de tot el Penedès es van involucrar per tirar el monument amunt amb fermesa. Per tal de poder celebrar aquesta fita, els Falcons van organitzar aquest diumenge  una Caminada Popular que va acabar a la Plaça del Penedès, davant mateix del monument. El guia de la caminada va ser el Jaume Boquera, que la va muntar amb una ruta circular sortint de Vilafranca passant pel Castell de Sant Miquel i arribant a Vilafranca. Tot i que no es tractava d’un aniversari rodó, des de la colla s’ha volgut començar a animar a la gent, pensant fins i tot en el 15è aniversari. En arribar a Vilafranca la caminada va fer cap a la Plaça del Penedès, per gaudir d’un vermut ben merescut acompanyat de la música del Grup de Grallers Els Vinardells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: