Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1.400 nois i noies dels instituts de l’Alt Penedès s’han trobat a Vilafranca per gaudir de l’esport

Aquesta és la dotzena edició de la trobada comarcal poliesportiva i hi han participat tots els centres de secundària de l’Alt Penedès excepte un. En total, uns 1.400 nois i noies de primer a tercer d’ESO, han pogut gaudir de l’esport en una jornada lúdica organitzada pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Les activitats tenien lloc a la zona esportiva de Vilafranca i els alumnes podien practicar futbol sala, hoquei, bàsquet i mataconills. La idea de la trobada, totalment consolidada, és que tots els participants passin una jornada diferent i divertida i prenguin consciència dels valors de l’esport, començant per la convivència.
 

A la trobada hi participen 35 voluntaris del Consell Esportiu que fan d’àrbitres i, en definitiva, s’encarreguen de la organització de les diverses activitats. En aquest sentit, el secretari tècnic del Consell Josep Girona destaca que, en properes activitats, aquests monitors i monitores poden ser contractats.

La jornada poliesportiva es completava dijous amb la trobada dels centres de primària de tota la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: