Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Visita del Delegat del Govern a Sant Martí

Dijous el Delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Salvador Jorba, va visitar el municipi de Sant Martí Sarroca, per conèixer de primera mà el dia a dia del poble i compartir una reunió de treball amb l’Equip de Govern.

<br />L’alcalde Ramon Carbó li va explicar que en els darrers anys s’ha invertit a nivell d’infraestructures i ara s’està apostant per la promoció econòmica a través del turisme, amb el disseny d’unes Rutes Paisatgístiques, una Fira Medieval i la remodelació del Museu Municipal per poder acollir unes peces originals de l’església del municipi que estan en poder del MNAC.<br />Per la seva part, Salvador Jorba va destacar que Sant Martí Sarroca sigui un poble econòmicament sanejat i el va posar d’exemple per rebatre que els municipis amb menys de 5.000 habitants són insostenibles. L’Equip de Govern va aprofitar la visita per demanar-li que faci un seguiment de la reclamada construcció del l’edifici de l’Institut Alt Foix, tants anys ajornat. S’hi va comprometre i fins i tot es va apropar a veure la disposició actual en barracons.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: