Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra el Dia Mundial del la Poesia

Els poetes Narcís Comadira i J.V. Foix seran els protagonistes a Vilafranca del Dia Mundial de la Poesia que es celebra avui.

La Institució de les Lletres Catalanes i el Centre UNESCO de Catalunya – Unescocat impulsen més d’una quarantena d’accions per commemorar la celebració del Dia Mundial de la Poesia.<br />A Vilafranca l’entitat k poetika: eskamot kultaral amb la col·laboració de  La Cultural Llibreria i el Concorciorci per a la Normalització Lingüística organitzen tot un dia d’homenatge a la Poesia<br />L’acte tindrà lloc al carrer de Sant Joan on hi haurà una parada de llibres de poesia davant la llibreria La Cultural i un gran envà de fusta on tothom que ho desitgi hi podrà penjar o escriure algun vers que conegui de memòria. A partir de les 7 de la tarda al mateix carrer sant Joan es llegirà el poema de Narcís Comadira, Quatre paraules, en gairebé totes les llengües que ha estat traduïda. Es podrà escoltar els poemes en anglès, castellà, italià, francès, japonès, euskera, romanès, àrab, amazic i rus. Aquesta acció  compta amb la col·laboració dels alumnes del  Consorci de Normalització Lingüística. Tot seguit el poeta i rapsode Francesc Gelonch oferirà, amb el títol Els veïns del meu carrer, un recital d’homenatge al poeta J.V. Foix amb motiu del 25è aniversari de la mort del poeta. El recital anirà acompanyat de la música de vent del flautista Xavi Lozano, artista que actualment surt setmanalment en el programa de TV3 No me la puc treure del cap.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: