Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tots els alumnes de primer a quart de primària de Vilafranca estan participant aquesta setmana a la fira musical

L’objectiu de la fira és bàsicament que els nens i nenes coneguin els diversos instruments musicals.

Tota aquesta setmana i dilluns que ve, l’auditori Montserrat Junyent, està acollint audicions perquè els alumnes vegin en directe com funcionen el clavicèmbal, el piano, els instruments de vent o les guitarres.<br />La pianista i professora de l’escola municipal de música Montse Ríos comentava que els nens i nenes arriben esverats però de seguida es concentren en la música.
 

Els alumnes escolten peces de Mozart o Liszt, per exemple, però també versions de temes molt coneguts actualment, sobretot per la canalla.<br />També el diumenge passat va tenir lloc l’anomenada Fira Musical Familiar, una activitat de sensibilització familiar per potenciar l’hàbit d’escoltar música. Es tractava d’una audició-concert per tal de passar una estona envoltada dels sons que produeixen la trompeta, la trompa, el trombó i la tuba, fent una passejada per la història d’aquests instruments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: