Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen les cartes romàntiques

Nova edició del concurs de cartes romàntiques d’amor i desamor, dins de les Fires de Maig

Les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats acolliran el setè Concurs de cartes romàntiques d’amor i de desamor, organitzat pel Patronat Municipal de Turisme i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.<br />Els premis són importants. Hi ha dues categories, la d’adults i la de joves. Pel que fa a la categoria d’adults el primer premi és un pack Smartbox i pel que fa a la categoria de joves el primer premi són uns auriculars inalàmbrics. Els segons premis seran uns e-book. <br />El veredicte i el lliurament de premis es farà públic al saló de plens de la Casa de la Vila, el proper 16 de maig, en el marc del pregó de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats. L’organització ha facilitat al màxim la participació i les bases contemplen que les cartes també poden ser escrites a mà, amb una llargada màxima d’un full per una sola cara. El termini de lliurament dels treballs finalitza el 25 d’abril i es pot fer personalment o per correu ordinari a la Comissió Organitzadora del Concurs Cartes romàntiques d’amor o de desamor 2012, edifici de l’Escorxador. <br />Per més informació es poden consultar les bases a la web de l’Ajuntament http://www.vilafranca.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: