Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Teatre a Moja

El grup de teatre "El Folre" de Sant Pere Molanta actua diumenge al Local Nou de Moja amb l’obra "Les meves veïnes"

La representació s’iniciarà a les 7 de la tarda, i està organitzada per la Comissió de Festes de Moja amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola.<br />L’obra està dirigida per Marina Mestres i el text és una adaptació de "Montserrat, Marta i Maria" de Josefina Altés. A través de les tres protagonistes, l’obra planteja situacions de substància sense deixar el to irònic que marca tot el text. La funció ens il·lustra com el trencament d’una relació sentimental pot fer qüestionar en una dona el rol tradicional que havia assumit. També ens mostra dos possibles exemples de com viure de forma oberta i sense prejudicis les relacions filials i de parella. <br />Les tres actrius protagonistes són Pilar Mata, Irene Ventura i Neus Alabreda. El repartiment el completen Assumpció Raventós, Càndida Jiménez, Jordi Gómez, Mar Montserrat, Elisabet Soler i Clara Albina Gual. Les apuntadores són Rosa Raventós i Anna Raventós. Santi Muniente i Josep Badia vetllen per la il·luminació i el so. El maquillatge va a cura de Mari Carme Gàmiz i l’atrezzo l’ha fet el mateix grup El Folre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: