Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní recupera el Casal d’Estiu i n’assumeix més de la meitat del cost

Aquest era un compromís adquirit a l’inici de la legislatura per l’equip de govern de la capital del cava, format per PSC i ERC, i que tots dos partits contemplaven en el seu programa electoral. <br />

El tradicional Casal d’Estiu Infantil municipal presentarà algunes novetats com l’ampliació de l’edat en la qual es pot accedir-hi, situant-se amb alumnes de P3 fins als 14 anys, i la duració de quatre setmanes complertes, del 25 de juny al 20 de juliol.

Com sempre, el Casal d’Estiu oferirà el servei d’acollida al matí i de menjador.

El Casal d’Estiu està pensat per 340 infants i l’Ajuntament assumirà més del 50% del seu cost.

Amb aquesta aposta, l’equip de govern sadurninenc vol recuperar un Casal d’Estiu municipal de màxima qualitat, on el factor pedagògic sigui un valor afegit, i alhora no ocupar l’espai d’oferta de serveis privats esportius que ofereixen altres empreses. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: