Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní ha aprovat un augment de la taxa de les escoles bressol per al curs 2012-13

<br />El ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní també ha assignat el servei de deixalleria a l’empresa CESPA.

Ahir va tenir lloc el ple ordinari municipal del mes de febrer a l’ajuntament de la Capital del Cava. La sessió es va prolongar durant gairebé quatre hores i va presentar com a punts més destacats de l’ordre del dia l’adjudicació del servei de deixalleria i l’aprovació de la modificació de les taxes de les escoles bressol . Es va aprovar l’adjudicació del servei de la deixalleria municipal a l’empresa CESPA amb els vots a favor dels grups de govern, PSC i ERC, i els vots contraris de CiU i PP. CESPA va resultar la guanyadora en el concurs, entre les quatre empreses presentades, després d’haver obtingut la millor puntuació. El regidor de Medi Ambient, Albert Prat, va subratllar que el contracte és per un període de set anys, amb dos més prorrogables i que el servei tindrà un cost anual de poc més de  128.000 €. D’altra banda la regidora d’Educació, Cristina de la Cruz, va ser l’encarregada de presentar els principals detalls de la modificació de l’ordenança sobre les escoles bressol, que situarà la quota mensual d’aquest servei en 178,65 € a partir del setembre, quan s’iniciï el curs 2012-13, i que s’abonarà en 10 mensualitats. El ple va aprovar el punt amb els 9 vots a favor dels socis de govern PSC i ERC, els dos vots en contra del PP i cinc abstencions de CiU, grup que no va comptar amb la participació del seu sisè regidor, Víctor Perxés, per malaltia. El nou preu s’ha calculat segons la previsió de la nova rebaixa que la Generalitat de Catalunya imposarà a la subvenció de les escoles bressol, i que podria situar-se al voltant dels 1.300 euros per infant. De la Cruz reconeixia que aquesta revisió suposarà un augment de la quota en 18 euros entre el curs passat i el vinent.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: