Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Massana i Plantalech faran tertúlia a l’Agrícol

L’escultor Josep Massana i el pintor Fèlix Plantalech participaran aquest dissabte, en el Cicle de tertúlies amb creadors organitzat conjuntament pel Centre Artístic del Penedès i la llibreria La Cultural.

La trobada, oberta a tothom, té com a objectiu que els dos artistes penedesencs expliquin el procés de creació a partir de l’interès que poden tenir sobre una determinada idea o tema fins que aconsegueixen plasmar-ho en una peça o en una instal·lació. La idea és establir un diàleg amb els dos artistes que ajudi a comprendre els plantejaments que actuen com a catalitzadors de les seves obres. La tertúlia tindrà lloc aquest dissabte a un quart de cinc de la tarda, a l’Agrícol de Vilafranca. El cicle, que es va iniciar amb una sessió dedicada al centenari del monument a Milà i Fontanals, continuarà el dissabte, dia 28 d’abril, amb una sessió sobre el present i el futur del cinema amb la participació dels realitzadors cinematogràfics Marc Recha i Lluís Escartín i del periodista i president de Cine Club Vilafranca, Josep Maria Escofet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: