Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Major flexibilitat per a les empreses

La reforma laboral ha de permetre una major flexibilitat a les empreses, tot i que deixa moltes llacunes que haurà de gestionar la justícia.

<br />
La recent entrada en vigor de la reforma laboral genera molts dubtes entre empresaris i treballadors. Per això, associacions com l’ADEG, l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès i el Garraf, organitzen conferències dedicades a informar-ne. Divendres, al Centre Àgora de Vilafranca, l’advocat especialista en dret laboral Carles Belloque va parlar de la reforma davant d’un grup d’empresaris i empresàries.<br />Per a Belloque, cal fer veure que aquesta reforma dotarà d’una major flexibilitat el mercat laboral i permetrà que les empreses puguin moure’s per no fracassar en ple context de crisi.

L’advocat, que treballa tant per a empreses com per a treballadors, està veient en primera persona com es desenvolupa la crisi econòmica.

Belloque apunta, d’altra banda, que el decret llei deixa moltes llacunes en les que la justícia haurà d’actuar i fer la darrera interpretació del text. Creu que hi haurà un increment de casos que arribaran als jutjats arrel de l’entrada en vigor de la norma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: