Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llliurats els darrers pisos HPO que se sortegen a Sant Sadurní

Aquest dimarts es van lliurar, al Casal d’Entitats, les claus de vuit dels pisos de protecció oficial que es van sortejar el passat 12 de març.

Aquest va ser l’últim sorteig de pisos, ja que a partir d’ara s’adjudicaran directament de la llista d’espera i del Registre d’Habitatges de Protecció Oficial (HPO). D’aquesta manera es pretén donar molta més agilitat al procés i adjudicar els habitatges, immediatament que quedin buits.

Dels onze pisos que l’agència de l’Habitatge de Catalunya va sortejar, només se n’han lliurat vuit, atès que una família hi ha renunciat, per la qual cosa s’haurà de fer la gestió per cedir aquest pis a la primera persona de la llista d’espera, i a dos pisos més s’hi ha de fer alguns arranjaments.

Els pisos corresponen a les promocions de la Triola I i la Triola II, situades a l’avinguda de Francesc Macià, i una altra al carrer de Montserrat. El preu mensual del lloguer és entre 124 i 226 euros i si han d‘afegir les despeses de la comunitat de propietaris i la repercussió de l’IBI.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: