Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llibre promocional del Mercat del Préssec d’Ordal

Presentat aquesta setmana, el volum ha anat a càrrec d’Edicions Andana i la dissenyadora Imma Olivella.  <br />

A banda de la informació turística pròpia de l’esdeveniment destaquen els capítols sobre els orígens del conreu del Préssec d’Ordal, els pagesos productors, el cicle vegetatiu, la relació amb el Festival de Música a les Vinyes, el maridatge amb cava de Subirats i fins i tot un receptari per elaborar a casa els millors plats amb Préssec d’Ordal.

Aquest llibre promocional està destinat a difondre el Mercat del Préssec d’Ordal a fires i mostres sectorials així com al mateix mercat que se celebra tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost a Sant Pau d’Ordal com explica el director del Patronat de Turisme de Subirats, Daniel García Peris.

El llibre estarà disponible a l’Oficina de Turisme de Subirats i en format electrònic, al web www.turismesubirats.cat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: