Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca presenta fä, el primer cicle de xerrades sobre temes d’interès juvenil

L’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca organitza, a través del SIAJ, el primer cicle de xerrades sobre temes d’interès juvenil fä. Aquesta paraula que dóna nom al cicle significa obtenir en danès, amb la intenció de donar resposta a allò que un es mereix, sol·licita o pretén.

Precisament és aquest l’objectiu del cicle de xerrades: promoure l’autonomia dels joves, oferint informació fiable, entenedora i ajustada a les necessitats personals i socials del moment. Així, les xerrades versaran sobre àmbits clau com l’habitatge, la mobilitat, els estudis, el treball i el lleure, tots ells aspectes vitals per a la pròpia autonomia. Aniran a càrrec de tècnics i professionals de cadascun dels àmbits i en algunes d’elles també hi participaran joves que exposaran la seva experiència.<br />El cicle inclou un programa de vuit xerrades adreçades a joves majors de 16 anys, que es faran entre els mesos d’abril i novembre a l’oficina del SIAJ, al carrer de la Font, 43, a partir de les 7 de la tarda. Són xerrades gratuïtes, però caldrà fer inscripció prèvia. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer presencialment a l’oficina del SIAJ o a través del formulari on line que trobareu a la pàgina web www.siaj.net. Les places són limitades, i per ordre d’inscripció, a un màxim de 25 persones. Les novetats del cicle es podran seguir a les xarxes socials; Joventut Vilafranca al facebook i @JoventutVila al twitter.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: