Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Gelida organitza el taller "Anem per feina" dins l’Actijoves 2012

Per tercer any consecutiu, la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Gelida organitza l’Actijoves, un cicle d’actuacions dirigides a la població juvenil del municipi. Enguany s’introdueix una novetat: en les anteriors edicions les activitats es concentraven en un mes i aquest any es farà una activitat cada mes.

Aquest 2012 s’inicia l’Actijoves amb un taller per a joves en situació d’atur. Aquest taller vol proporcionar a la gent jove les eines necessàries per encarar el procés de recerca de feina amb la major informació possible, trencant amb la lògica de les classes magistrals, donant a conèixer el marc bàsic de les relacions laborals i la realitat del mercat de treball actual i fomentant un esperit crític envers les relacions que es desprenen d’aquesta realitat. I és fruit del treball conjunt de les regidories d’ocupació i joventut.<br />Es treballaran els següents continguts: el perfil curricular d’una persona i l’oferta de treball, l’entrevista de feina, el cos com a eina d’expressió verbal i gestual, el contracte de treball i els errors més comuns.<br />El taller es realitzarà a l’Espai Jove del CIC el divendres 13 d’abril de 2/4 d’11 del matí a 2/4 d’1 del migdia.<br />És gratuït i es necessita inscripció prèvia perquè les places són limitades. <br />La inscripció s’ha de fer al CIC en horari d’atenció al públic fins el dijous 30 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: