Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FM als premis Laus

L’aplicació per a dispositius mòbils del programa de la festa major de Vilafranca, seleccionada als premis Laus 2012

L’aplicació, que permet als usuaris consultar tota la programació de la festa major amb horaris, imatges i geolocalització de tots els espectacles, és la primera d’aquestes característiques i ha estat creada pel vilafranquí Francesc Puig de fpmWEB, amb la col·laboració de l’empresa, també vilafranquina, de disseny gràfic Bildigrafiks. Es tracta d’una aplicació gratuïta que es va presentar l’any passat com a col·laboració amb la festa major de Vilafranca. Aquest any, es preveu que continuï la col·laboració i l’aplicació estigui de nou disponible per a iPhone i Android. <br />L’any passat es van registrar, en 4 dies, dues mil descàrregues per a iPhone i un miler per a dispositus Android. L’app s’inclou a la short list dels premis Laus 2012, la qual cosa li garanteix un premi de bronze.<br />Formar part d’aquesta llista significa optar també a l’or o la plata de la categoria en la qual ha estat seleccionada, en aquest cas l’apartat Mòbils, iPad, eBook de la categoria de Webs i Mitjans Digitals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: