Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira fora estocs es farà demà a la Rambla de Nostra Senyora per primer cop en la seva edició d’hivern

Aquest matí, la Plaça de la Vila de Vilafranca s’ha transformat en un centre comercial a cel obert amb una trentena de parades de botigues associades al Centre Vila que ofereixen els seus estocs de la temporada passada.

L’Associació de Comerciants ha tornat a organitzar la fira Fora estocs per treure al carrer els articles que no han vist sortida durant les rebaixes a uns preus encara més baixos. Tots els sectors hi són representants, des de roba i complements fins a joieria i viatges.<br />Per als comerciants, l’expectativa és bona perquè hi ha molt de gènere i el bon temps ha fet que la gent sortís al carrer aviat.
 

L’edició d’hivern de la fira Fora estocs s’estarà a la plaça de la vila fins a dos quarts de nou del vespre de forma ininterrompuda. Però demà, les parades es desplaçaran a la Rambla de Nostra Senyora, tal com es va fer l’any passat en l’edició d’estiu. Ocuparan des de la cantonada amb la Rambla de Sant Francesc fins a la seu de Caixa Penedès.

L’horari de demà serà, de deu del matí a dues del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: