Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira del Vehicle d’Ocasió serà dissabte i diumenge

Més de 300 turismes es presenten aquest cap de setmana a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca.

El dissabte es donarà el tret de sortida a una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca, que s’allargarà fins diumenge i que, com és habitual, tindrà lloc al pavelló firal. En 7.000 m2 d’exposició, el visitant hi trobarà més de 300 vehicles d’ocasió de tota mena, utilitaris, tot terreny, o comercial, tots revisats, garantits i amb el quilometratge certificat.  Entre els vehicles que els nou concessionaris participants  posaran a la venda hi haurà una bona oferta de cotxes de segona mà, de rènting, de gerència i de km0, de diverses marques, preus i prestacions. Serà, per tant, una oportunitat per veure tota l’oferta de vehicle d’ocasió concentrada en un mateix espai.  Els organitzadors de la fira esperen augmentar, o si més no igualar, les xifres assolides la passada edició, en què es van tancar 110 operacions de venda i es van rebre prop de 3.000 visitants. A diferència d’edicions passades, enguany la fira obrirà només dissabte i diumenge, els dos dies que realment compta amb una gran afluència de visitants. El divendres acostuma haver-hi molt poc públic i, segons l’organització, no compensa desplaçar l’estructura de personal necessària. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: