Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 8èna Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca, a favor del Banc d’Aliments de l’Associació Ressò

Aquest matí de dimarts, s’ha presentat una nova edició, i ja en van vuit, de la Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca, que anualment s’organitza amb l’objectiu de recollir fons per a destinar a projectes altruistes, socials i solidaris.

Degut a la situació i les necessitats actuals, des del Rotary de Vilafranca s’ha volgut continuar destinant els diners recollits a una necessitat bàsica com és el menjar. La recaptació enguany anirà destinada al banc dels aliments de l’Associació Ressò, una entitat vilafranquina de recent creació destinada a aglutinar els esforços de diferents entitats respecte al lliurament d’aliments bàsics a les famílies més necessitades. Max Miret, el president de Rotary Vilafranca, comentava que aquest ajut servirà també per acabar d’equipar l’espai que l’Ajuntament ha cedit a Ressò. Caldria per exemple posar-hi una cambra frigorífica per poder oferir aliments frescos.

La Nit Solidària, com cada any consistirà en un sopar espectacle, obert a tothom, que es celebrarà el divendres 15 de juny a la Societat La Principal "El Casal" de Vilafranca.<br />Des de Ressò, el seu president Ahmed Benallal remarcava que les necessitats son moltes, i que esperen poder arribar a cobrir totes les que els hi arribin. Benallal apuntava també que les primeres accions hauran de servir per equipar l’espai.

Tots aquells que desitgin col·laborar amb la Nit Solidària, ja sigui assistint al sopar, fent un donatiu, o participant en alguna de les activitats que s’organitzaran, poden demanar informació per mail a o al web www.nitsolidaria.com, o fer una aportació a la fila 0 al compte obert a Caixa Penedès.<br />L’Associació Ressò és un rebost solidari d’aliments envasats i frescos que es distribuiran en un local de la Girada, davant el centre socio-sanitari Ricard Fortuny, i que compta amb la col·laboració de la Creu Roja Alt Penedès, l’Església Evangèlica Baptista de Vilafranca, l’Associació La Llum del Nord, l’Associació Entrem-hi, l’Associació de Veïns de La Girada, la Fundació Privada Amàlia Soler, Cáritas Interparroquial de Vilafranca, la Delegació de l’Alt Penedès de la Fundació Banc dels Aliments i la coordinació del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: