Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Coscubiela protagonitzarà un acte públic als Monjos per parlar de la vaga general

El diputat d’ICV, ICV-EUiA vol compartir anàlisi i propostes amb les persones que busquen nous referents per fer front a la situació actual i expressa el seu suport a la vaga general del 29M.

Després d’encapçalar la candidatura d’Iniciativa Verds a les eleccions estatals del novembre i d’aconseguir triplicar el nombre de diputats, el proper divendres 23 de març Joan Coscubiela serà en un acte públic comarcal a Santa Margarida i els Monjos. Segons el president d’Iniciativa a l’Alt Penedès, Andreu Caralt, la trobada amb el nou diputat i portaveu s’orienta a compartir l’anàlisi i les propostes de sortida de la crisi "amb les persones que busquen nous referents per fer front a la situació actual" i amb les votants i simpatitzants de l’esquerra verda. La ‘Trobada amb Joan Coscubiela’ es realitzarà el divendres 23 de març, a les set de la tarda , a la casa de cultura Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: