Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fira Musical Familiar, diumenge al Claustre de Sant Francesc

El diumenge , a les 12 del migdia al Claustre de Sant Francesc, tindrà lloc la Fira Musical Familiar, una activitat de sensibilització familiar per potenciar l’hàbit d’escoltar música.

<br />Es tracta d’una audició-concert per tal de passar una estona envoltada dels sons que produeixen la trompeta, la trompa, el trombó i la tuba, fent una passejada per la història d’aquests instruments. La interpretació anirà a càrrec dels músics, Àlex Ricarta a la trompeta,  David Parres al trombó de vares, Maria José Molinos a la tuba, i Martí Marsal a la  trompa.D’una manera divertida i didàctica, els músics faran les seves interpretacions mentre comenten les característiques dels instruments per tal de donar-los a conèixer. És una oportunitat didàctica única i molt vivencial que permet escoltar-los en directe i ampliar el coneixement de determinats grups d’instruments en família. El preu és gratuït per als nens i de 3 euros per als adults. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: