Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins el 28 de març es poden comprar entrades per anar a veure ‘Agost’ al TNC

L’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní, amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noia, ha organitzat una sortida al teatre pel 16 de maig per anar a veure ‘Agost’, al Teatre Nacional de Catalunya.

Les entrades es poden adquirir a la Biblioteca i a l’Ateneu fins el 28 de març. El preu de soci de l’Ateneu és de 38 euros i el de no soci 42 euros. <br />El bus sortirà de la Plaça del Pont Romà de la capital del cava a dos quarts de set de la tarda i l’obra té una durada de quatre hores i vint minuts, amb dos entreactes.<br />"Agost" és una tragicomèdia del dramaturg Tracy Letts de més de quatre hores sobre una família nord-americana actual, que retrata la desintegració de valors de la societat del segle XXI. Dirigida per Sergi Belbel, l’obra ha entusiasmat el públic tant pel text com per l’espectacular escenografia i un repartiment de luxe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: