Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esgotades les entrades del concert d’Andrea Motis

L’Obra Social de Caixa Penedès ha exhaurit totes les localitats pel concert de jazz d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, la segona actuació del Cicle de Concerts Benèfics de Primavera.

El cicle celebra la seva primera edició i va començar diumenge passat amb el concert d’havaneres dels Peix Fregit. Motis i Chamorro actuaran aquest diumenge a l’Auditori Caixa Penedès a dos quarts de sis de la tarda, i no a les sis com és habitual. El conjunt Andrea Motis & Joan Chamorro Grup el formen Andrea Motis, la jove promesa de només 16 anys per a veu i trompeta; Joan Chamoro, al saxo baríton; Ignasi Terraza, al piano, i Josep Traver, a la guitarra. La recaptació és a benefici de la Fundació Mas Albornà, entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la integració social, laboral i la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat psíquica, mental, física i sensorial de la comarca de l’Alt Penedès. El darrer dels tres concerts programats, encara amb localitats disponibles, és una actuació de gospel de la mà de Sheila Weaver & Gospel Caravans el dia 1 d’abril, a benefici del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç l’Espiga. Per a les localitats, es demana un donatiu mínim de 10 euros. Hi haurà una fila "0" per a totes aquelles persones que desitgin fer un donatiu sense assistir als concerts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: