Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta l’edició de la novel·la guanyadora del 13è Premi El lector de l’Odissea

La llibreria l’Odissea, l’Editorial Proa, l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès convoquen l’acte de presentació pública aquest divendres, a les 8 del vespre, del llibre "Olives Picants", d’Anna Monreal, guanyador del 13è Premi El lector de l’Odissea.

<br />L’acte es farà al Consell Comarcal de L’Alt Penedès. La presentació anirà a càrrec de l’escriptora Flàvia Company. Anna Monreal va néixer a Barcelona el 1976. Viu a Tarragona, treballa d’economista. i és alumna de l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Lectora apassionada de Nabókov, Tolstoi i Flaubert, s’ha divertit escrivint Olives Picants, novel·la que va sorprendre gratament el Consell de Cent Lectors del Premi El Lector de L’Odissea.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: