Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds celebren la seva calçotada verda, amb la presència d’un grup d’empresaris xinesos d’estada a Catalunya

Els Castellers de Vilafranca van celebrar diumenge la seva calçotada verda, una activitat de caire social que es fa tot just abans de començar la temporada.

Enguany a més, era la primera activitat organitzada per la nova junta, com recordava el vice president de l’Àrea Social de la colla, en Pepe Martínez.<br />En aquesta edició hi ha participat unes 160 persones, i Martínez destacava el fet que és una activitat important també per anar fent colla tot just abans de començar la temporada.
La jornada del diumenge va acollir també un taller de castells adreçat a un grup d’empresaris xinesos que són de visita a Catalunya en el marc d’una acció que promou el Centre de Promoció Turística a la Xina de l’Agència Catalana de Turisme. El seu director, Antonio Li, destacava la importància de ser presents en un mercat tant potent com el xinès. Apuntava també que una de les línies de treball en que es vol fer més incidència és en el de turisme de reunions, adreçats a les empreses.

Antonio Li recordava també que volen donar a conèixer i explotar també el reconeixement del fet casteller com a patrimoni immaterial de la humanitat per part de la Unesco, com un dels valors a explotar a nivell d’aquest tipus de públic potencial<br />Precisament, diumenge hi havia un grup de representants d’empreses amb seu a la Xina que van assistir a un taller i a la posterior calçotada. Un d’ells era el senyor Wang, un directiu de l’empresa General Elèctric a la Xina. Ell destacava que l’experiència havia estat del tot positiva, i que considerava que era una bona eina per a les empreses.

De fet hi havia representants de cinc empreses xineses en aquest dinar i taller que es va fer al local de cal Figarot. Un dels valors que els Castellers de Vilafranca volen també potenciar com a pol d’atracció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: