Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els propers 25 i 26 de maig se celebraran les 5es Jornades de la Penedesfera

L’organització de l’esdeveniment és a càrrec de la Penedesfera, comunitat de blocaires i interessats en el web 2.0 del Penedès, aquells que tenen relació amb l’àmbit de les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, que recentment ha superat els 900 membres i és secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs.

En aquesta edició, gràcies a la creació del Consell Econòmic i Social de l’Alt Penedès, del qual en forma part l’Institut d’Estudis Penedesencs, s’ha obert l’organització de les Jornades de la Penedesfera a les altres entitats membres com les associacions empresarials ADEG, la UEP i la Cambra de Comerç de Barcelona, així com les delegacions sindicals del territori de Comisions Obreres i UGT, per unir esforços en una conjuntura econòmica que ho requereix i enriquir així encara més els coneixements compartits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: