Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pares del Milà poden fer un seguiment dels seus fills per mòbil

L’institut Milà i Fontanals ha presentat aquesta setmana una aplicació per a mòbils amb l’objectiu de millorar el seguiment de l’alumnat. L’aplicació és compatible amb tots els mòbils i tauletes, amb un sistema operatiu Android 2.1 o superior.  <br />

Porta per nom MilApp i permet fer el seguiment de l’assistència de l’alumne a les classes i conèixer en temps real les incidències que recull el professorat.

El cap d’estudis del Milà, Ferran Paredes, destaca que amb aquesta aplicació els pares també tenen accés als deures i tasques encomanades pel professorat. Així, l’alumnat pot usar-la com a agenda virtual i els pares i mares per supervisar el rendiment dels fills i filles.

MilApp també permetrà, a partir del 28 de març, consultar les qualificacions del segon trimestre tot i que també es rebran, com és habitual, en paper.

L’aplicació està dissenyada per facilitar el seguiment escolar dels seus fills als pares i mares. Segons Paredes és una eina que els pot facilitar molt la tasca de supervisió.

Per obtenir l’aplicació cal escriure "milapp" en el buscador de la funcionalitat Market del dispositiu mòbil on es vol instal·lar. I per accedir-hi cal el nom d’usuari i la clau d’accés necessària per entrar en el Moodle del centre. Els pares i mares que no disposin d’aquesta informació poden sol·licitar-la per correu electrònic.<br />
El Milà ja va ser pioner a Catalunya en la connexió a internet de totes les aules del centre i amb l’aprovació del Pla d’Autonomia, al 2006, va iniciar, també, un treball acurat en l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació. Actualment, l’institut vilafranquí està desenvolupant el pla Educat 2.0 i utilitza la plataforma Moodle de cursos en línia com a element vehicular de l’aprenentatge en la majoria d’àrees.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: