Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Nous Vins Penedès es presenten a Palma, Barcelona i Madrid

Un any més, la Denominació d’Origen Penedès comença el "tour" de presentacions dels seus vins de nova anyada, amb el nom de Descobreixi Els Nous Penedès.  <br />

Aquest cicle de presentacions es van iniciar l’any 1996, amb la voluntat de donar a conèixer d’una forma directa i personalitzada als professionals del sector, la restauració, hostaleria i botigues especialitzades, totes les novetats de les diferents empreses de la Denominació d’Origen Penedès.

El primer dels actes, tindrà lloc dilluns vinent a l’Hotel Son Vida de Palma de Mallorca. El 16 d’abril, la Casa Batlló de Barcelona, acollirà la segona de les presentacions i ja per últim, l’Hotel Palace de Madrid tancarà el cicle el proper 7 de maig.

Dilluns, a Palma de Mallorca hi participen 16 cellers.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: