Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vídeo publicitari de la festa major 2011 guanya el primer premi del jurat al Barcelona Visual Sound

L’spot, creat per Jordi Calaf i Jordi Canchales, es va poder veure per Penedès Televisió i a través de la xarxa durant la festa major del 2011.

Amb el títol de "Pum!", la peça s’ha alçat amb el primer premi del jurat en la categoria de vídeo publicitari al festival Barcelona Visualsound, un certamen anual que combina diferents àrees de la creació artística. El vídeo està filmat a les instal·lacions de la Pirotècnia Igual, que van cedir l’espai i la seva imatge als dos creadors. Tot va ser fruit del que Calaf anomena la seva "idea feliç" de resumir el cúmul de sensacions de la festa major a través de l’elaboració d’un coet real de la tronada.
 

Per a seva part, Jordi Canchales va ser l’encarregat de transformar la idea en realitat a través d’imatges amb una certa inspiració culinària, naturals i explicatives del procés d’elaboració del material.<br />Ara, el vídeo s’ha pogut veure en el marc del Barcelona Visualsound, que no deixa de ser una plataforma per als creadors audiovisuals i un altaveu per als productes que anuncien.

Calaf i Canchales ja estan rumiant noves idees per tornar a treballar plegats.

Podeu veure el vídeo aquí <a href="http://www.puma.cat/portfolio/pum/">http://www.puma.cat/portfolio/pum/</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: