Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca presentarà una moció al proper ple demanant que es pugui expulsar els delinqüents estrangers reincidents

Els dos regidors del PP a l’Ajuntament de Vilafranca presenten aquesta moció amb la voluntat de debatre-la en el proper ple i amb la qual es busca que l’Ajuntament actuí davant de la proliferació de persones que malviuen en barraques a les rodalies de la vila i que viuen principalment de petits furts.

Josep Ramon i Montserrat Blasco han destacat que es tenia la sensació que no es podia fer gran cosa sobre aquests col·lectius, però ha pensen que hi ha un marc legal que permet instar la fiscalia de Vilanova per tal que s’acabi expulsant del país aquests delinqüents reincidents que a més malviuen en barraques en algunes zones de Vilafranca. Josep Ramon
Ramon recorda també que des del PP en diverses ocasions han portat al ple mocions demanat l’aplicació de la llei d’estrangeria, i fins i tot que es denuncies a la Policia Nacional aquells residents en situació irregular. Mai han aconseguit el suport de la resta de grups. Pensen des del PP que ara pot ser diferent.

El ple d’aquest mes de març es celebrarà el proper dia 27, i la voluntat del PP de Vilafranca és que aquesta moció tingui el suport suficient per ser aprovada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: