Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El poeta gelidenc Jordi Llavina publica la setmana que ve

"Vetlla (Un poema)" va obtenir el premi Octubre de poesia l’any passat i sortirà publicat la setmana vinent per 3i4 edicions.

El llibre parteix d’un argument narratiu: la relació ambigua entre un noi i una noia l’any 1984. I il·lustra, a través de versos citats, temes tan diversos com el desig, la gelosia, l’experiència estètica o el suïcidi. "Vetlla" serà la quarta obra poètica publicada per Jordi Llavina després de "La corda del gronxador", "Diari d’un setembrista" i "País de vent". L’escriptor gelidenc encara té un llibre de sonets sense títol al calaix. De manera que, definitivament, és la poesia el gènere que més està cultivant i que més èxits li reporta.<br />Per a ell, la poesia representa una mirada sobre tot el que ens envolta. Un vers ben fet pot transmetre des d’allò que és quotidià a allò més universal.
 

Entre els seus poetes preferits hi ha el Joan Vinyoli i cita un poema amorós del barceloní per a expressar la seva relació amb la poesia.

Llavina parla de les seves influències i de la poesia que li interessa amb passió. I destaca els poetes anglosaxons que, a través de la natura, parlen de la moral dels homes i de les dones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: