Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal acull la presentació de la darrera novel·la guanyadora del premi de narrativa El lector de l’Odissea

Amb presència de la mateixa autora, Anna Monreal, es va fer la presentació de la novel·la "olives picants", que es va endur el guardó de la darrera edició de "El lector de l’Odissea".

De fet aquesta era la primera obra d’Anna Monreal, i ella mateixa explicava tot just abans de la presentació, que un cop seleccionada ha calgut fer una tasca d’homogeneització d’un text que havia estat escrit al llarg de tres anys i mig, i que per tant recollia el creixement com a escriptora de la pròpia autora.
Monreal destacava el fet d’haver estat triada per un consell de cent lectors, que és un dels fets diferenciadors d’aquest premi respecte d’altres. Una característica que li dona se’ns dubte un aval especial i important per els autors.

A "Olives picants" es recull la història de tres dones que busquen en els homes les solucions als seus problemes, amb sort dispar. L’autora considera però, que es tracta d’un llibre optimista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: