Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detinguts 3 atracadors, 2 d’ells "in fraganti" a Vilafranca

Agents de la Policia de la Generalitat han detingut un veí del Vendrell de 60 anys, un veí de Torrelles de Llobregat de 49 anys i un veí d’Olesa de Montserrat de 34 anys, tots tres de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de quatre robatoris amb violència i intimidació. Tots tres han ingressat a presó. <br />

La investigació es va iniciar el passat mes de novembre després que una dona fos assaltada al seu domicili de Barcelona per part de tres lladres amb la cara tapada. A partir d’aquí, els investigadors van seguir la pista als assaltants fins que el passat 15 de febrer es va detenir a dos d’ells, quan es disposaven a robar en un establiment comercial de Vilafranca.

Posteriorment, gràcies a les tasques d’investigació, es va detenir el tercer atracador que s’estava buscant i se’ls va imputar dos robatoris amb violència més. L’un, comès el passat 27 de gener a un comerç del Vendrell, i l’altre, el passat 14 de gener, a un establiment de Vilafranca.

Els dos atracadors detinguts a Vilafranca tenien nombrosos antecedents policials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: