Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen tres persones per cultivar droga a Torrelavit

Els Mossos han detingut tres persones a Torrelavit per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

<br /> <br />Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Sant Sadurní d’Anoia han detingut  Moisés A.H, de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí del Prat de Llobregat, Laia M.F, de 27 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Sant Sadurní d’Anoia i Maria Carmen M.M, de 42 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Piera, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els fets van passar aquest dimarts, quan  una patrulla de seguretat ciutadana va poder localitzar a un nucli de cases disseminades del terme municipal de Torrelavit, un magatzem on s’estava realitzant un cultiu de marihuana. La recerca es va poder fer gràcies a la col·laboració ciutadana i a la denuncia d’ un possible frau en el consum de la factura de llum d’un garatge annex a una casa, on havien clars signes de manipulació en el transformador de la llum. Els agents van identificar tres persones en el seu interior que van adoptar una actitud neguitosa davant la presència policial. Del posterior escorcoll, els mossos van localitzar entre 150 i 200 plantes de marihuana amb un pes total de quinze quilos de substància, estris i diferent material pel cultiu.<br />Les tres persones identificades van ser detingudes i traslladades a dependències policials dels mossos de Sant Sadurní d’Anoia. Un dels detinguts, el veí del Prat, li constaven diversos antecedents per diversos fets.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: