Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demanen millores al bus de Sant Quintí

El PSC obté el suport del Parlament per la millora del servei de bus que comunica Sant Quintí amb Vilafranca i Igualada

El diputat Roberto Labandera va defensar ahir al Parlament la millora del servei d’autobusos que connecta actualment el municipi de Sant Quintí amb Vilafranca del Penedès i Igualada. <br />Labandera ha declarat que el servei actual requereix d’una millora evident, ja que els serveis diaris actuals en dies feiners i els serveis en dies festius presenten insuficiències importants per donar resposta a la demanda ciutadana i per acabar de consolidar una oferta de transport públic realment eficaç, eficient i sostenible des del municipi cap els nuclis de serveis de la comarca. A banda d’això, Labandera considera que per millorar el servei al ciutadà caldria dotar les parades del servei amb marquesines de arrecerament i protecció. Actualment el servei no compta amb cap marquesina en tot el tram del servei d’autobusos en el seu recorregut a l’interior del municipi. <br />La iniciativa del diputat penedesenc va comptar amb el suport dels grups parlamentaris del PPC, d’ICV-EUA, d’ERC i del subgrup de Ciutadans. El grup de CIU va votar en contra, fet que Labandera ha lamentat, ja que ningú pot entendre aquest vot en contra dels veïns de Sant Quintí ni de la comarca. No estem parlant, diu Labanera, d’inversions oneroses ni inassolibles, parlant d’un procés de millora, d’un augment progressiu de serveis d’acord amb la demanda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: