Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conveni de pràctiques per fomentar la inserció laboral de les persones amb discapacitat

Centre Vila i la Fundació Pro-Penedès signen un conveni de col·laboració per a fomentar la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

<br />
El conveni estableix que, des del passat de 28 de febrer i fins el 25 de juny, una persona participant dins el Dispositiu INSERIM, el Jordi Fabregat, realitzarà tasques de repartiment de documentació del Centre Vila amb els seus associats, durant tres dies a la setmana. <br />D’aquesta manera Centre Vila vol contribuir en la integració laboral de persones amb dificultats facilitant la seva inserció dins el mercat de treball. <br />L’objectiu del dispositiu Inserim que tiren endavant la Fundació pro Penedès, Entrem-hi i l’Ajuntament de Vilafranca, és que les empreses vegin que poden contractar persones amb algun tipus de discapacitat per a realitzar determinades feines i que això, no només és un benefici per a la persona implicada, sinó també per a l’empresa i per a la societat en general.

El Jordi ja fa uns dies que ha començat i ens comenta que la feina li agrada.

Tot i que aquest conveni consta d’unes pràctiques, l’objectiu final sempre és la contractació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: